Activiteiten

Activiteiten

De boerderij
Omdat wij een boerderijcamping zijn hebben we natuurlijk gezelschap van veel dieren. Kinderen kunnen de boer elke dag helpen bij het verzorgen en voeren van de kalfjes. Naast koeien hebben we nog en hele beestenboel, Lotte de Ezel, paarden en knuffelpony’s, Kwak de dwerggeit, makke lammetjes, konijnen, katten en kippen. Daarnaast hebben we twee trouwe boerderijhond Mila en Bauke.

Huifkar
Boer Bill zal regelmatig een ritje maken met zijn huifkar voor de campinggasten. We organiseren bijvoorbeeld rondritten door de prachtige bossen van Oranjewoud. Ook bezoeken we de Belvedère (uitkijktoren) waar de gasten een schitterend uitzicht heeft op de omgeving.
Daarnaast is de huifkar ook voor andere doeleinden beschikbaar waaronder kinderfeestjes, familie-uitjes of groepstochten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op vakantie met eigen paard
Op vakantie met je eigen paard of pony? Boerderijcamping de Geele Bosch biedt deze unieke kans! Wij bieden beschikbaarheid in de wei in een stal. In de nabije omgeving van Mildam, Katlijk en Oranjewoud zijn ruiterpaden toegankelijk voor een prachtige buitenrit.

Kampvuur
Indien het weer het toelaat zullen wij regelmatig het kampvuur ontsteken. Gezellig warm en knus met onze gasten nagenieten van mooie zomerse dag kijkend naar de prachtige vlammen.

Fietsen

Beweging, Omgeving

Lammetjes voeren

Boerderij, Kinderen

Avonturenbos

Beweging, Kinderen

Kampvuur

Eten, Kinderen

Huifkar

Kinderen, Ontspanning

Boerengolf

Beweging, Kinderen

Wandelen

Beweging, Omgeving

Paarden en Pony’s

Beweging, Boerderij, Kinderen, Ontspanning

Knuffelen met de dieren

Boerderij, Kinderen

Workshop milkshake maken

Eten, Kinderen

Koeien voeren

Boerderij, Kinderen