Activiteiten

Activiteiten

De boerderij
Omdat wij een boerderijcamping zijn hebben we natuurlijk gezelschap van veel dieren. Kinderen kunnen de boer elke dag helpen bij het verzorgen en voeren van de dieren. Naast koeien hebben we nog en hele beestenboel, Lotte de Ezel, Elske onze knuffelpony, de landgeiten Jan, Annie en Ali, konijnen, katten en kippen. Daarnaast hebben we een trouwe kindvriendelijke boerderijhond Bauke.

Kinderfeestjes
Je kunt bij ons terecht voor kinderfeestjes. Standaard arrangement is: ontvangst met limonade, cake of wafel versieren. Tussendoor drinken en lekkers. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin, hooischuur, in de waterpretweide en in het klim- en speelbos. Er zijn skelters, trekkers en een air-trampoline aanwezig. Ter afsluiting patat met een snack (frikandel, kroket of kaassoufflé). Voor meer informatie, prijzen of een op maat gemaakt arrangement, bijvoorbeeld workshops of een huifkartocht, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kanoverhuur
De ligging van onze camping leent zich voor prachtige kano tochten tussen het open Friese landschap en de bosrijke omgeving van Oranjewoud. Om onze gasten en bezoekers deze mooie omgeving te laten zien vanaf het water kun je bij ons kano’s huren. We beschikken over diverse kano’s met bijbehorende middelen en hebben een aantal mooie routes uitgedacht. Wil je meer informatie over de verhuur, routes of prijzen klik dan hier of neem contact met ons op.

Vissen en zwemmen
Op slechts 500 meter van de camping bevindt zicht de Tjonger, een gekanaliseerde rivier, waar je heerlijk kunt zwemmen en vissen.

Feestje?
Personeelsfeest, familiedag, verjaardag, reünie, of een andere gelegenheid om een feestje te vieren? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden, in overleg is veel mogelijk.

Huifkar
Boer Bill zal regelmatig een ritje maken met zijn huifkar voor de (camping)gasten. We organiseren bijvoorbeeld rondritten door de prachtige bossen van Oranjewoud. Ook bezoeken we de Belvedère (uitkijktoren) waar de gasten een schitterend uitzicht heeft op de omgeving.
Daarnaast is de huifkar ook voor andere doeleinden beschikbaar waaronder kinderfeestjes, familie-uitjes of groepstochten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderduikershol
In het bos op de camping bevindt zich een heus onderduikershol. Tijdens de tweede wereldoorlog is dit hol gebruikt voor het onderbrengen van Amerikaanse piloten. In 2020, het jaar van 75 jaar vrijheid, hebben we een replica van dit hol gemaakt. Nieuwsgierig? Lees het informatiebord op ons terrein en ga op zoek naar dit bijzondere onderduikershol….

Op vakantie met eigen paard
Op vakantie met je eigen paard of pony? Boerderijcamping de Geele Bosch biedt deze unieke kans! Wij bieden beschikbaarheid in de wei of op stal. In de nabije omgeving van Mildam, Katlijk en Oranjewoud zijn ruiterpaden toegankelijk voor een prachtige buitenrit.

Overige activiteiten
Meerdere malen per week worden er activiteiten georganiseerd zoals verzorgen van de dieren, bingo, eten bij de boer, workshops voor kinderen (milkshake, beker schilderen, hoefijzers pimpen etc.). Indien het weer het toelaat zullen wij regelmatig het kampvuur ontsteken. Gezellig warm en knus met onze gasten nagenieten van mooie zomerse dag kijkend naar de prachtige vlammen.

Huifkar

Kinderen, Ontspanning

Fietsen

Beweging, Omgeving

Wandelen

Beweging, Omgeving

Kampvuur

Eten, Kinderen

Lammetjes voeren

Boerderij, Kinderen

Vissen en zwemmen

Beweging, Kinderen, Omgeving, Ontspanning

Workshop milkshake maken

Eten, Kinderen

Boerengolf

Beweging, Kinderen

Kanoverhuur

Beweging, Omgeving, Ontspanning

Koeien voeren

Boerderij, Kinderen

Paarden en Pony’s

Beweging, Boerderij, Kinderen, Ontspanning

Knuffelen met de dieren

Boerderij, Kinderen

Avonturenbos

Beweging, Kinderen

Onderduikershol

Kinderen, Omgeving